- Voetverzorgingstips

Uw voeten verdienen uw aandacht en goede verzorging. Zij dragen u het leven door en hebben vaak veel te verduren. Wees dus een beetje lief voor ze. Enkele tips die uw voeten op weg helpen zijn:

 

  • Draag goed passende schoenen en wissel zo veel mogelijk van schoeisel
  • Koop uw schoenen in de middag dan zijn uw voeten iets uitgezet en moeten uw schoenen ook goed zitten!
  • Smeer uw voeten regelmatig in met een goede voetcreme; vraag uw pedicure om advies
  • Bent u op vakantie aan zee? Loop dan eens blootvoets langs de zee erg heilzaam voor uw voeten.
  • En bezoek (zo mogelijk) regelmatig uw pedicure!

Droog voeten goed af

Soms is het lastig om tussen de tenen goed te drogen omdat u er niet bij kunt of omdat de tenen strak tegen elkaar zitten. Koop eens een ouderwetse babyluier van katoen. Lekker zacht en dun. Pak 2 punten en u kunt zo tussen de tenen drogen!

Voetencreme

Een goede voetencreme is belangrijk! Vaak hoor ik: "ja ik heb een lekkere bodylotion en daar smeer ik ook mijn voeten mee in". Tja, de naam zegt het al, bodycreme en dat is niet voldoende voor de voeten. Ook de voethuid heeft speciale verzorging nodig. Winterkou, centrale verwarming, schoeisel, sporten etc. hebben allemaal invloed op de huid. Een goede voetencreme zorgt ervoor dat de huis soepel blijft. Voor een goed advies welke creme het best bij uw voeten past kunt u bij mij terecht. Ik heb diverse merken op voorraad en zo niet dan kan ik een produkt voor u bestellen.

Tips

Privacy Policy